15 Aralık 2010 Çarşamba

Ayn Rand ve "Ego"

Ayn Rand isimli yazar ile yeni tanistim. Ego adlı oldukça incecik bir kitabını , resmen bir solukta okuyup bitirdim.Toplum baskısının , yaratıcılığımızı, kişiliğimizi ve en önemlisi bireyselliğimizi nasıl da yok ettiğini ve aslında bütün bunlar olmadan insan hayatının ne kadar manasız ve renksiz olabileceğini ve yine insanın yaratıcılığa ve öğrenmeye ne kadar da aç olduğunu çok farklı bir dille anlatan oldukça çarpıcı bir kitap...
Tabiki de şiddetle tavsiye ediyorum.


12 Aralık 2010 Pazar

Uzaklardaki Sevgiliye

Seninle hayat daha da çekilir geliyor bana
Gözlerimdeki hüzün biraz daha azalıyor
Kendimi tam hissediyorum yanında
Sensiz hayat sancılı,hüzünlü ve yarım
Sensiz içtiğim çayın demi bile eksik
En karanlık dehlizlerdeyim sensiz
Bekliyorum aşkınla aydınlansın diye yüreğim

İzmit 11/2010

Nike Green Sneakers / Nike Yeşil Spor Ayakkabı

After for a long searching, finally we managed to find the sneakers for Mutlu.He was looking for  something like converse but not  the converse , something to wear both with the jeans and in summers with shorts and capri pants. At the end, we found it at Nike.
Stylish,green color and interior scotch plaid is very cool.He really likes his new sneakers for now.You should have a glance at it.


Uzun bir arayış sonrası , Mutlu'ya nihayet aradığı spor ayakkabıyı bulabildik.Converse tarzı bir şeyler arıyordu ama converse olsun istemiyordu.Hem jean pantolonların altına hem de yazın capri ve şortların altına gidebilecek , çok amaca hizmet edebilecek bir ayakkabı istiyordu...Ve nihayet aradığımızı Nike'da bulduk.
Hem şık hem spor , yeşil renk ve ekose iç giydirme de oldukça çekici...Şimdilik kendisi severek giyiyor...Göz atmanızı tavsiye ederim...