31 Temmuz 2011 Pazar

New Gladiator Shoes / Yeni Gladyatör Ayakkabılarım

Geçen yaz Steve Madden çok beğendiğim gladyatör ayakkabıları , biraz daha indirim biraz daha indirim diye diye kaçırmıştım. İş dönüşü her gün vitrinde kendisi ile beş dakikalık bakışmalarımız , selamlaşmalarımız bir akşam aniden onun sessiz sedasız gidişi ile son buldu. Panikle dükkana girip, dükkan sahibinin "maalesef elimizde başka yok" demesi ile yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam...Bütün yaz didinip durdum ve acımı hafifletmek için kaçırdıklarım kadar güzel olamasalar da ,  resimlerde göreceğiniz bu güzel cicileri kendime hediye ederek acımı bir nebze olsun hafifletmek istedim...



Denim High Heel Shoes / Denim Yüksek Topuklu Ayakkabı

Geçen yıldan beri denim yüksek topuklu ayakkabı arayışım nihayet son buldu.
Bu ayakkabıları Polaris indiriminden oldukça uygun bir fiyata aldım.İlk defa Polaris bir ayakkabı giyeceğim.Dolayısıyla kalitesi ve rahatlığı hakkında şimdilik hiç bir fikrim yok.Marka son yıllarda gerek model çeşitliliği gerek mağazalaşma konusunda oldukça hızlı bir yükseliş kaydetti. İnşallah bu yükselişin altında yatan ssebep kalitedir ve ayakkabılarım da benim yüzümü kara çıkartmaz..

I have been looking for a denim high heel shoes since last year and finally I found them...They are from Polaris a Turkish shoe brand which has been growing very fast during the last few years. These are my first shoes from Polaris therefore I have no idea about the quality and comfort of the shoes.I hope they and I will be very close friends starting from today.