28 Aralık 2010 Salı

Helena Rubenstein Lash Queen Mascara

I will share my comments about the make-up and cosmetic products which I use in my blog with you ..
I want to start with my favourite mascara "Helena Rubenstein Lash Queen".

I have been using this mascara for the last three years. Brush enables you to apply the mascara to your lashes evenly without your lashes sticks each other. If you apply the mascara first from outside and then from inside as double layer, your lashes become so intense.


Kullandığım kozmetik ürünleri hakkındaki yorumlarımı bloğumda yayınlamaya başlıyorum.Malum,kozmetik ve makyaj ürünleri her bayanın olmazsa olmazı...Ben,kendi adıma,yeni bir ürün kullanmaya karar verdiğimde, diğer kişilerin bu ürün hakkındaki yorumlarına çok önem veriyorum.ve saatlerce internette araştırma yapıyorum.Ancak, objektif yorum bulmak oldukça zor...Eminim hepinizin başına gelmiştir.Gazete yada dergilerde yada popüler bloglarda çok övgü alan bir ürünü alıp,aslında bahsedilen ile hiç alakası olmadığını anladığımda, sinirimden tırnaklarımı yiyesim gelir. Bu nedenle, kullandığım ürünler hakkında son derece objektif yorumları sizler ile paylaşacağım.

İlk olarak, son 3 yıldır sürekli kullandığım rimel'den başlamak istiyorum.

"Helena Rubenstein Lash Queen Mascara"

Son 3 yıl zarfında dönem dönem diğer rimellere geçiş yapsamda ,yeni rimeli bir an evvel bitirip tekrar HR Lash Queen alabilmek için kendimi zor tutuyorum.

Fırçası,gerçekten de kirpikleri birleştirmeden oldukça doğal bir biçimde sürmenize yardımcı oluyor. Ayrıca, önce kirpiklerinizin üst kısmından ,daha sonra iç kısımdan olmak üzere iki kat kullandığınızda, kirpikler çok yoğun hacim kazanıyor.En son makyajımda, doğal kirpiklerimi takma kirpik sanan en az 3 kişi çıktı.

Diğer rimellerde  yaşadığım en büyük problemlerden biri olan akma problemi bu rimelde yok!!!

Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.



27 Aralık 2010 Pazartesi

Star Sprinkle / Yıldız Eken

There is a statue in Lithuania  
Named as "Star Sprinkle"
In the mornings,no one perceives the name,
But in the evenings!!!
See the pictures...


Litvanya'da bir heykel...
Adı "Yıldız Eken"...
Sabahları nedense kimse bu ismi algılayamıyor...
Fakat akşam!!!
Fotoğraflara bakınız...